Czeller Zoltán

Jánoshalma a Dél-Alföld egyik legszebb vidékén helyezkedik el a Bácska és a Kiskunság határán. Gyönyörű tájak, napsütés, gazdag építészeti látnivalók és véget nem érő túrákra és kirándulásokra ad lehetőséget környezete. Hosszú barangolásra csábít a szomszédos ősborókás. Városunk szűkebb és tágabb környéke a természetes szabadság érzetével ajándékozza meg az ide látogatót.

Az ideérkezőnek alkalma nyílik megismerni ezt a csodálatos vidéket egy másik oldaláról is. Jánoshalmán lehetőség adódik a kultúrigények kielégítésére is, és az aktív kikapcsolódásra. A részletes lista hosszúra nyúlik: a vadászaton, a lovagláson, a kerékpározáson, a túrázáson át jelentős idegenforgalmi vonzerőnek minősülő rendezvénysorozatok meglátogatásáig sok-sok tartalmas program közül lehet választani. Mindezt fűszerezve, megkóstolhatják kitűnő borainkat, gyümölcseinket, a régi paraszti világ ételeit.

Szeretném Önöket arra biztatni, hogy kerekedjenek fel és ismerjék meg személyesen is Jánoshalma természeti és kulturális értékeit, építészeti emlékeinek gazdagságát.

Kérem keressenek bennünket, hogy vendégül láthassuk Önöket!

Czeller Zoltán
polgármester