Ifjúsági élet
Jánoshalmi Méta Téma

A Méta Téma egy közösség, ami a várméta nevű régi magyar játék köré szerveződött. A 2014-es megalakulás óta a tagság és a Jánoshalma Városi Önkormányzat jóvoltából, a méta mellett már sok más sportjátékot is játszhattok nálunk, mint például: kickballt, lacrosse-t, Kin-ballt, kidobóst vagy célba lőhettek csúzlival is.
Programjaink téli időszakban minden héten szombaton, a Dr Fenyvesi Máté Sportcsarnokban, míg tavasztól őszig a Batthyányi utcai lovaspályán zajlanak.
 
Büszkék vagyunk, hogy a Budapesten zajló Országos Méta bajnokságon eddig minden részvételünk dobogós helyezést értünk el, és kétszer bajnokként utazhattunk haza.

Ifjúsági élet
400W-os társasjáték klub

2015-ben létrehoztunk egy társasjáték klubot, melynek a Jánoshalmi Római Katolikus plébánia ad otthont. A klubban modern társas és partijátékokat próbálhattok ki, mint a Mars Terraformálása, Burger Party, vagy a Fedőnevek. A klubot minden héten pénteken 18:00-tól a Plébánia Don Bosco termében tartjuk meg.

Ifjúsági élet
Ifjúsági tér

Az Ifjúsági tér program lehetőséget biztosít a fiataloknak, hogy havonta egyszer az Imre Zoltán Művelődési központban laza, beszélgetős, játékos programon vehessenek részt.
A programon ingyenesen használható Nintendo Switch Játékkonzol, csocsó, Klask, és modern társas és partyjátékok.

Ifjúsági élet
Vetélkedők

És ha mindez még nem lenne elég hagyománnyá nőtte ki magát a tavasszal megrendezett környezetvédelem és helyismereti vetélkedőnk, valamint a fergeteges hangulatú karácsonyi vetélkedőnk is melyekre csapatokban jelentkezhettek.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet kövesd a Facebook és Instagram oldalunkat, hogy mindig értesülj a legfrissebb programjainkról.

Kapcsolattartó: Virág Attila, Somogyi Dávid, Szabó Martin Barnabás

e-mail cím: janoshalma.meta@gmail.com

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok