A Bányai Család Közleménye 04.16.

A Bányai Család Közleménye 04.16.

A Bányai Család Közleménye 04.16.

Kedves Jánoshalmiak! Bányai Gábor Országgyűlési Képviselő Úr egészségi állapotáról szóló közleményt teszem közzé. Nagyon sokan érdeklődnek iránta, várják a híreket, ..... a jó híreket. Még többen, képviselőtársai, munkatársai, mi jánoshalmiak, naponta imádkozunk a gyógyulásáért. Reméljük, hogy mielőbb egészséges lesz, és nemsokára újra közöttünk lehet!

"A Bányai Család Közleménye:
Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!
Ma 50 napja, hogy Édesapánk lélegeztetőgépre került. Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk.
A kiskunhalasi, majd a szegedi Orvosok és Nővérek hittel teli kitartó munkájának, valamint az Önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult. A koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, az általa okozott károk miatt viszont jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze!
Az elmúlt 50 nap tapasztalatával arra kérünk mindenkit, hogy ahogyan Édesapánk is írta, regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen az a rémálom, amin Édesapánk és mellette sok ezer magyar ember megy keresztül.
Kérjük továbbra is segítsék imáikkal Édesapánk és minden beteg gyógyulását!
Vigyázzunk egymásra!
Szeretünk Apa!
Meg fogsz gyógyulni!"

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok