A borotai Polgármester Asszony közleménye

A borotai Polgármester Asszony közleménye

A borotai Polgármester Asszony közleménye

Kedves Jánoshalmiak!

A borotai Polgármester Asszony közleményét teszem közzé az Önök tájékoztatása érdekében. A tegnap esti órákban ismét migránsok voltak Borotán, és Jánoshalma környékén is. A helyi lakosok éberségének köszönhetően Borotán két, magukat szír állampolgárnak valló férfit sikerült a rendőrségnek átadni. Nem sokkal ezután a Jánoshalmi Rendőrőrs rendőrei elfogtak az antallaposi tanyavilágban  bujkáló 2 embercsempészt, 12 illegális migránssal.

Annak érdekében, hogy Jánoshalma és a környékbeli települések NE LEGYENEK embercsempészek és a migránsok találkozási pontjai fontosnak tartom a térségi összefogást a települések vezetői, és a Lakosok között, ezért teszem közzé Polgármester Kollégám közleményét.

Továbbá szeretném megköszönni a bejelentők éberségét, a Jánoshalmi Rendőrőrs, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a Honvédség gyors és szakszerű reagálását.
Ezek az események rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos a Lakosok segítsége, azonnali jelzései, bejelentései. Kérem Önöket, ha gyanús személyt, személyeket illetve gyanús külföldi vagy magyar rendszámú járművet látnak, ezután is minden esetben tegyenek  bejelentést a 06-20-539-6499-es telefonszámon vagy a 112-es segélyhívószámon.

Mindannyiunk biztonsága érdekében köszönöm, hogy segítik a rendvédelmi szervek és a településvezetők munkáját!
Tisztelt Borotaiak!

Mint azt többen tapasztalhattuk, a tegnap esti órákban ismét migránsok voltak településünkön. Helyi lakosok éberségének köszönhetően kettő, magukat szír állampolgárnak valló férfit hamar sikerült a rendőrségnek átadni. Ugyancsak a tegnapi napon helyi lakos gyanús járműre lett figyelmes az antallaposi tanyavilágban, amelyről bejelentést tett a Jánoshalmi Rendőrőrsre, melynek köszönhetően Jánoshalmán 2 embercsempész 12 illegális migránssal elfogásra került.
Kérek mindenkit, hogy ha gyanús személyt, személyeket illetve gyanús külföldi vagy magyar rendszámú járművet lát, tegyen minden esetben bejelentést a 06-20-539-6499-es telefonszámon vagy 112-es segélyhívószámon!!!
Én polgármesterként minden lehetséges fórumon megteszek mindent annak érdekében, hogy Borota ne legyen a migránsok és embercsempészek játszótere!!
Ehhez kérem az Önök, a Ti segítségetek, hogy szánjuk rá azt a pár percet és hívjuk a rendőrséget!!
Csak együtt tudunk fellépni az ellen, hogy Borota NE LEGYEN embercsempészek és a migránsok találkozási pontja és átjáróháza!
Hétfőn minden háztartásba eljuttatom felhívásomat papír alapon is, ami tartalmazza a telefonszámokat!
Ezúton is szeretném megköszönni a bejelentők éberségét és tenni akarását - migránsok visszatartását - , a Jánoshalmi Rendőrőrs, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a Honvédség gyors és szakszerű reagálását!
A borotai lakosok nyugalma és biztonsága mindenekelőtt!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok