Jelentkezz szavazatszámlálónak

Jelentkezz szavazatszámlálónak

Jelentkezzen szavazatszámláló bizottsági tagnak!

Magyarország köztársasági elnöke 2022. április 3. napjára tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását, és a kormány által kezdeményezett népszavazást. A szavazásnapi feladatok lebonyolításában kiemelt jelentősége van a szavazatszámláló bizottságoknak. Ha szeretne részt venni ebben a munkában, jelentkezzen szavazatszámláló bizottság választott tagjának a Helyi Választási Irodánál.

Jelentkezni lehet:      
Dr. Rennerné Dr. Radvánszki Anikó
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kasziba Sándor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szavazatszámláló bizottság tagjait tiszteletdíj illeti meg, és a szavazást követő napon mentesülnek az őket egyébként terhelő munkavégzési kötelezettség alól.

Jelentkezni a jelentkezési adatlap és az összeférhetetlenségi nyilatkozat kitöltésével és a Helyi Választási Irodához való eljuttatásával lehet. Cím: 6440 Jánoshalma Béke tér 1.

A jelentkezési lap és az összeférhetetlenségi nyilatkozat letölthető honlapunkról (https://www.janoshalma.hu/index.php/hu/varoshaza/polgarmesteri-hivatal/helyi-valasztasi-iroda-tajekoztatoi) illetve a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán átvehető.

E-mailen vagy telefonon történő jelentkezés esetén postafordultával küldünk adatlapot és nyilatkozatot.

A szavazatszámláló bizottságnak az a Jánoshalmán állandó lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgár lehet a tagja, aki szerepel a központi névjegyzékben és nem áll fenn vele szemben a választási eljárásról szóló törvényben meghatározott összeférhetetlenségi ok.

(A választási bizottságnak nem lehet választott tagja: köztársasági elnök, háznagy, képviselő, alpolgármester, jegyző, másik választási bizottság tagja, a választási iroda tagja, a Magyar Honvédséggel szolgálati jogviszonyban álló hivatásos és szerződéses katona, honvéd tisztjelölt, honvéd altiszt-jelölt, és a tényleges szolgálatot ellátó önkéntes tartalékos katona, valamint jelölt, párt tagja, a választókerületben jelöltet állító jelölő szervezet tagja, a választókerületben induló jelölt hozzátartozója, a központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvény szerinti központi államigazgatási szervvel vagy a választási bizottság illetékességi területén hatáskörrel rendelkező egyéb közigazgatási szervvel kormányzati szolgálati jogviszonyban, politikai szolgálati jogviszonyban, biztosi jogviszonyban, szolgálati vagy más, munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló személy a közalkalmazott kivételével.)

Helyi Választási Iroda

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok