Lakossági tájékoztató - Covid szűrés

Lakossági tájékoztató - Covid szűrés

Lakossági tájékoztató - Covid szűrés

Az Egészségügyi Központ parkolójában felállított Covid betegek szűrésére/oltására alkalmas mobil konténer felállítása kapcsán köszönetemet fejezem ki a székesfehérvári székhelyű Continest Technologies Zrt Igazgatóságának, különösen a jánoshalmi származású Kovács Éva Szervezési Igazgatónak, hogy térítésmentesen a város rendelkezésére bocsátották a konténert. Továbbá megköszönöm Fenyvesi Máté jánoshalmi vállalkozónak, aki Szentendréről helybe szállította a konténert. Az alábbiakban a felépítmény használatával kapcsolatos háziorvosi tájékoztatót teszem közzé:
"Sajnálatos módon az elmúlt hetekben Jánoshalmán is egyre többen fertőződtek és betegedtek meg a Covid-19 negyedik hulláma során. Így rendelőinkben is napi szinten szűrünk ki a légúti fertőzéssel érkezők közül gyorsteszteléssel Covid-19 fertőzötteket.
Ennek okán szeretnénk elérni, hogy a háziorvosi rendelésen a fertőzésre gyanús betegeink ne találkozzanak az egyéb megbetegedéssel jövő vagy éppen oltásra érkező, vélhetően nem covidos személyekkel.
Polgármester Úr segítségével az épület melletti parkoló területére sikerült egy szűrőkonténert telepíteni, ahol a légúti fertőzéssel hozzánk fordulók szűrővizsgálatát az illető háziorvosa el tudja végezni.
Kérjük tehát kedves betegeinket, hogy aki légúti fertőzés (láz, nátha, torokfájás, köhögés, levertség stb.) tüneteit észleli magán, telefonon egyeztessen háziorvosával a szűrés lehetőségéről, illetve az egyéb további teendőkről, és az épületbe ne lépjen be!
A háziorvossal megbeszélt időpontban történik majd szűrése az épület melletti konténerben, majd annak eredményétől függően döntenek a további teendőkről.
Kérjük Önöket, hogy tegyenek meg mindent saját és embertársaik érdekében a járvány negyedik hullámának megfékezésére! Odafigyeléssel, zárt terekben maszkviseléssel, kézfertőtlenítő használatával, megfelelő távolságtartással és elsősorban a védőoltások felvételével vigyázzunk egymásra!
Dr. Mikó Attila
háziorvos"

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok