Megalakult, és megkezdte munkáját a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács

Megalakult, és megkezdte munkáját a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács

Május 24-én Kecskeméten megalakult, és megkezdte munkáját a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács, melynek dr. Hatala József dandártábornok úr felkérésére én is tagja lettem.

Dr. Hatala József a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke – aki egyben a vármegyei tanács elnöke is - a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács társelnöki feladatára Lezsák Sándort, a Magyar Országgyűlés alelnökét és dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornokot, vármegyei rendőrfőkapitányt kérte fel, míg a titkári feladatok ellátásával dr. Rekedt Grétát bízta meg.

Az ülésen a bűnmegelőzésében érintett és a vármegyében működő szervezet vezetői, illetve az általuk delegált tagok jelentek meg.

A Tanács megalakulásával a társadalmi bűnmegelőzés területén egységesen működő, a párhuzamosságokat kiküszöbölő, a bűnmegelőzési feladatokat szinergiába helyező intézkedések véghezvitelére, szolgáltató és stratégiai szemlélet kialakítására, valamint a bűnmegelőzés helyi szereplőinek összefogását erősítő kezdeményezés megvalósítására nyílik lehetőség.

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok