A jövő "virtuális" tantermének átadása

A jövő "virtuális" tantermének átadása

Az országban elsők között, 2021. november 25-én, a jövő "virtuális" tantermének átadására került sor a Jánoshalmai Mezőgazdasági Technikumban és Szakképző Iskolában.

Ezután újszerű, 21. századi technikákkal felvértezve gyarapodhat a diákok gyakorlati tudása. Büszkék lehetünk a SZAKI-ra!

A jövő "virtuális" tantermét adtuk át ma Szinay Attilával, az Agrármisztérium közigazgatási államtitkárával a Jánoshalmai Mezőgazdasági Technikumban és Szakképző Iskolában, ahol újszerű, 21. századi technikákkal felvértezve gyarapodhat a szaki diákjainak gyakorlati tudása.
Régen elképzelni sem tudtuk volna, hogy miként lehet az agrárium, a gépészet és a mezőgazdaság minden egyes területének technikai oldalát virtuálisan megtanulni és begyakorolni, ma pedig ez a lehetőség már adott, és a legnagyobb örömömre már Jánoshalmán is működőképes!
A jövő agráriuma és agrászakemberei számára már nincs akadály, hiszen a gyakorlati képzés már működhet a terepen, a műhelyekben és virtuális tantermekben is. A lehetőségek tárháza pedig még ha nem is végtelen, de jelen tudásunkat tekintve óriási versenyelőnyhöz juttatja az új technikával ismerkedő diákokat.
Köszönöm, hogy az Agrárminisztérium ilyen gondos gazdaként a jövő mezőgazdaságát kívánja kiépíteni és ehhez a megfelelő tudást és az eszközöket már nálunk is biztosítják.

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok