Levél a Jánoshalmi oktatási intézmények vezetőinek

Levél a Jánoshalmi oktatási intézmények vezetőinek

Levél a Jánoshalmi oktatási intézmények vezetőinek

Tisztelt Igazgató Nő/Úr!

Mindenek előtt egészséggel, és szakmai sikerekkel teljes új tanévet kívánok Önnek, az intézménye minden tanügyi dolgozójának, és tanulójának!


Levelemben egy kéréssel fordulok Önhöz a nemrégiben felújított Béke-téri parkhoz kapcsolódóan, továbbá hogy szíveskedjen továbbítani a kérést az osztályfőnök munkatársak felé. Nemrégiben a Főtér, és a Petőfi Sándor utca közötti parkrész új arculatot kapott, megőrizve a régi díszeit. Az árnyas fákkal övezett sétányok mellett automata öntözőberendezés öntözi a gyepszőnyeget, az újonnan ültetett cserjéket, bokrokat, virágokat. Egyéb díszítőelemek is helyet kaptak, pihenő asztalokat, padokat is letettünk, és a park közepén egy sziklakerttel övezett tavacska is megpihen.
A városvezetés már több fórumon kérte a város lakóit, közöttük a tanuló ifjúságot is, hogy vigyázzanak a park tisztaságára, ennek ellenére az átadás óta naponta több alkalommal kellett felszólítani gyerekeket, hogy tartsák be a rendszabályokat. Kérésünk ezért, hogy az első osztályfőnöki órák keretében kísérjék ki a gyerekeket a parkba, és ismertessék az új Házirendet, amit a park bejárata mellé kihelyeztünk. Kérem, figyelmeztessék a gyerekeket, hogy ne rongálják meg az új növényzetet, a térbútorokat, az öntözőcsöveket, és vegyék figyelembe a tó, és annak környékére kihelyezett rendelkezéseket.

 

A park közös kincsünk, sok munkát és pénzt fektettünk a felújításába. A pedagógusok segítségével is kérjük a tanuló ifjúságot, hogy őrizzék meg a parkot magunknak, és az utókornak! Annak érdekében kérjük, hogy a parkba látogatók, és a természet nyugalma háborítatlan legyen, és még sokáig tudjunk örülni a park természetes, és épített szépségének.

 

Jánoshalma, 2022. szeptember 5. Köszönettel:
Czeller Zoltán
polgármester

Tetszett a cikk? Kérem, ossza meg!

Hírkategóriák

Népszerű hírek

Közösség

Image

+36 77 501 001

polghiv@janoshalma.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Image
H-6440, Jánoshalma, Béke tér 1., Magyarország
Image
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje
hétfő: 8:00 - 12:00
13:00 - 16:00
kedd: nincs
szerda: 8:00 - 12:00
13:00 - 17:00
csütörtök: nincs
péntek: 8:00 - 12:00
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Szechenyi 2020 TOP_PLUSZ pályázatok